Ελλαδα

Φονικό στην Καβάλα - Ομολόγησε ο εγγονός ότι σκότωσε τη γιαγιά και τον παππού του

Ο 24χρονος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kavala.jpg

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση του 24χρονου που συνελήφθη για την διπλή δολοφονία στην συνοικία του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα, καθώς ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε με μαχαίρι την καθηλωμένη στο κρεβάτι  γιαγιά του και τον παππού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έχει στο παρελθόν νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η μητέρα του έχει πεθάνει, όπως και ο πατέρας του. Τα τελευταία χρόνια, ζούσε μαζί με τον συνταξιούχο εκτελωνιστή 85χρονο παππού του και την 80χρονη γιαγιά του.

Στο ίδιο κτίριο κατοικούν κι άλλοι συγγενείς τους, αλλά κανείς δεν άκουσε θόρυβο. Στις 11 το πρωί οι συγγενείς αντίκρισαν το ηλικιωμένο ζευγάρι κυριολεκτικά κατακρεουργημένο. Οι υποψίες έπεσαν αμέσως στον 24χρονο, ο οποίος φερόταν ανήσυχα τις τελευταίες ημέρες κι έτσι προσήχθη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου παραδέχθηκε ότι αυτός διέπραξε τη διπλή δολοφονία.

Ωστόσο, δεν εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν να δολοφονήσει τους συγγενείς του, ούτε πότε ακριβώς το έκανε. Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ