- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σήμερα Τρίτη 28 Αυγούστου αναμένεται κακοκαιρία σε μεγάλο μέρος της χώρας. Πιο συγκεκριμένα και έως τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες στην Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, τις Σποράδες, και την Εύβοια. Στη συνέχεια, και έως το αργά το απόγευμα, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, την Κρήτη και την υπόλοιπη Πελοπόννησο, ενώ θα εξασθενήσουν σταδιακά στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά και την Ήπειρο θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 4 βαθμούς χαμηλότερη, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τα νησιά του το Ιονίου και του Αιγαίου από 21 έως 32, και στην Κρήτη από 21 έως 28 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Βόρειο και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρά βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες από το ξημέρωμα και έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με πρόσκαιρη ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί έως και το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες έως και το απόγευμα. Οι άνεμοι στα δυτικά του νομού θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το απόγευμα. Στα κεντρικά και ανατολικά του νομού θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.