Ελλαδα

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Για ένα κινητό φαίνεται να έχασε τη ζωή του ο 25χρονος

Το θύμα και οι δράστες λογομάχησαν - Πέντε μέχρι στιγμής οι ύποπτοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4529012.jpg
© EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Για ένα κινητό τηλέφωνο φαίνεται να έχασε τη ζωή του ο 25 χρονος Νίκος στο Λόφο Φιλοπάππου.  Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία εκτιμάται ότι οι τρεις δράστες πλησίασαν τον Νίκο και την 23χρονη φίλη του για να τους ληστέψουν. Λογομάχησαν, συνεπλάκησαν και κατά την διάρκεια της πάλης, εκείνος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό.

Οι αρχές, ωστόσο,  δεν αποκλείουν το σενάριο οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο.

Δεδομένου  ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο, η αστυνομία αναζητά στίγμα της συσκευής, τόσο του Νίκου όσο και της κοπέλας, προκειμένου να εντοπιστούν είτε οι ίδιοι οι δράστες είτε οι κλεπταποδόχοι. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι δράστες είτε πέταξαν είτε δεν ενεργοποίησαν τα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της αστυνομίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικές έρευνες φαίνεται να επικεντρώνονται σε μία ομάδα ληστών- δύο εκ των οποίων σεσημασμένοι- από το Πακιστάν, με δράση στους δρόμους της Αθήνας.

Πρόκειται για πέντε υπόπτους οι οποίοι και αναζητούνται προκειμένου να προσαχθούν και να ανακριθούν σχετικά με την ληστεία και τον θάνατο του 25χρονου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ