- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΚΕΕΛΠΝΟ: Τρεις οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Δεκαέξι ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι
Στους τρεις ανέρχονται οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην Ελλάδα, σύμφωνα με την νεότερη ενημέρωση από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δεκαέξι ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι, με τέσσερις να βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Όλα τα θύματα ήταν ηλικιωμένοι, άνω των 70 ετών.
Όπως σημειώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ, «16 ασθενείς παραμένουν νοσηλευόμενοι, οι τέσσερις σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας», ενώ επισημαίνει ότι «συνολικά έχουν καταγραφεί 60 κρούσματα, εκ των οποίων τα 48 έχουν εμφανίσει συμπτώματα στο κεντρικό νευρικό σύμπτωμα. Τα υπόλοιπα 12 είχαν πιο ήπιες εκδηλώσεις, εμφανίζοντας απλώς πυρετό».
Ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών έχει καταγραφεί στην δυτική Αττική, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Μεγάρων, όπου έχουν εντοπισθεί 14 κρούσματα, ενώ οκτώ περιπτώσεις έχουν διαπιστωθεί στην Ελευσίνα.
Δείτε εδώ πώς μπορείτε να προστατευθείτε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Το χρονικό της υπόθεσης
Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία από την Τροχαία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.