- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι διακοπές στην Ελλάδα μετατράπηκαν σε τραγωδία για ζευγάρι Γερμανών
Ένας 34χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές ενός ζευγαριού Γερμανών στην Κρήτη. Το βράδυ της Πέμπτης, μια νεαρή Γερμανίδα ενημέρωσε τις αρχές πως είχε εξαφανιστεί ο σύντροφός της, ενώ βρίσκονταν στα Φαλάσαρνα Χανίων.
Στο σημείο μετέβη στέλεχος από τον Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου. Λίγο μετά τις 22.30 εντοπίστηκε νεκρός μέσα στη θάλασσα ένας 34χρονος Γερμανός στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Φαλάσαρνας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του flashnews.gr, ο νεκρός διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χανίων, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορείται για παρενόχληση
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.