Ελλαδα

«Ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο ήταν ο Ιρλανδός αλλά τα χαρτιά του χάθηκαν» (video)

Καταγγελία από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
niopandros.jpg

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να καταγγέλει ότι ο πρώτος νεκρός, που έφτασε στο Σισμανόγλειο στις 23.03, ήταν ο Ιρλανδός.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στην εκπομπή του Epsilon «Από Νωρίς», κατήγγειλε μάλιστα ότι χάθηκαν τα χαρτιά της διακομιδής του.

«Πριν τις 11 παρά τέταρτο, το λευκό έντυπο (από το τριπλότυπο που συμπληρώνεται σε ανάλογες περιπτώσεις), το οποίο υπογράφεται από τον γιατρό και τον διασώστη είχε χαθεί. Να πάρετε τον διοικητή να το βρει, να σας πει που είναι. Ο πρώτος άνδρας που έφτασε στο Σισμανόγλειο είναι ο Ιρλανδός» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ που επιρρίπτει ευθύνες στον Παύλο Πολάκη, λέγοντας ότι «από νωρίς γνώριζαν για την ύπαρξη τραυματιών και νεκρών, καθώς αρχικά οι εγκαυματίες ήδη από τις 7 το απόγευμα είχαν διακομιστεί αρχικά στα κατά τόπους κέντρα υγείας.

«Γνώριζαν από την αρχή ότι υπήρχαν πολύ σοβαρά τραυματίες...Το πρώτο παιδάκι, το βρέφος, αεροβαπτίστηκε, οδηγήθηκε στον νεκροθάλαμο στις  22:59» ανέφερε σχετικά.

«Στις 23.50 ο δεύτερος νεκρός ήταν γυναίκα», συμπλήρωσε ο κ. Γιαννάκος.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ