- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Για κούπες από ίνες μπαμπού (bamboo) που διακινούνται στην αγορά, και στις οποίες διαπιστώθηκε μετανάστευση μελαμίνης σε συγκεντρώσεις που υπερβαίνουν τα ανώτατα νομοθετικά επιτρεπόμενα όρια για τη χρήση τους σε επαφή με τρόφιμα, ενημερώθηκε ο ΕΦΕΤ μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF).
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τις κούπες από ίνες μπαμπού (bamboo), με εμπορική ονομασία «NUBY Bamboo cup», προέλευσης Κίνας, με κωδικό ID5502 και αριθμό γραμμοκώδικα 0048526055029.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από τις επιχειρήσεις που διακινούν το εν λόγω προϊόν, την άμεση απόσυρσή του από την αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην αγροτοδασική έκταση - Καλούνται σε ετοιμότητα οι κάτοικοι
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία
Μια νέα δομή δωρεάν οδοντιατρικής φροντίδας για ευάλωτες ομάδες ανοίγει τις πόρτες της στις 19 Ιουλίου
Από 20 έως 31 Ιουλίου - Δωρεάν δεκαήμερη φιλοξενία
Οδηγίες του Δήμου προς τους πολίτες για την προστασία τους
Έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, επιχειρεί και ένα ελικόπτερο
Γιατί έσπασε, πότε έχει ξανασυμβεί
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα επεισόδια φέρεται να ξεκίνησαν όταν ένα άτομο άρπαξε μία αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας στην περιοχή Προσφυγικά
Πότε θα δούμε το ουράνιο φαινόμενο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.