- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στο Μάτι - Στο παρά 5 σώθηκε η σύζυγός του (video)
Στο παρά 5 σώθηκε η σύζυγός του
Ολοσχερώς κάηκε το σπίτι του σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου στο Μάτι. Όπως δήλωσε η σύζυγός του στους δημοσιογράφους καταστράφηκε ολοσχερώς. Μέσα υπήρχαν πολλά βιβλία του σκηνοθέτη, καθώς και προσωπικά του αντικείμενα και χειρόγραφες σημειώσεις του, μεταξύ των οποίων και έγγραφα της ταινίας «Ο θίασος». Την ίδια ώρα, η χήρα του σκηνοθέτη Φοίβη Οικονομοπούλου-Αγγελοπούλου ανέφερε ότι και μια φίλη της πνίγηκε.
«Είχαμε πάει να επισκεφτούμε μια φίλη μου η οποία ήταν χειρουργημένη η οποία τελικά πνίγηκε. Το δικο μου σπίτι κάηκε ολοσχερώς. κάηκαν τα βιβλία του άντρα μου η αλληλογραφία του με διάσημους ανθρώπους, όλα τα βιβλία των συγγραφέων που του είχαν αφιερώσει» ανέφερε.
Ταυτόχρονα, η Φοίβη Οικονομοπούλου-Αγγελοπούλου κατήγγειλε ότι «δεν χτύπησαν οι καμπάνες, δεν χτύπησαν οι σειρήνες, δεν ενημέρωσε κανείς, ενώ και η τηλεόραση έλεγε άρες-μάρες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.