Ελλαδα

Δραματικές στιγμές περνάει η οικογένεια των διδύμων κοριτσιών

Ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών προσέλαβε τον ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για να βοηθήσει στον εντοπισμό τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koritsia.jpg

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια της οικογένειας Φιλλιπόπουλου, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν κατά τη διάρκεια της πύρινης λαίλαπας. Μαζί τους, αγνοούνται ο παππούς και η γιαγιά τους, ενώ χθες αργά το απόγευμα, ξεκαθάρισε το "τοπίο" όσο αφορούσε τις εικόνες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από σκάφος που αποβίβαζε διασωθέντες, καθώς τελικά, τα κορίτσια που είχαν καταγραφεί στην εικόνα, δεν ήταν τελικά τα δίδυμα.

Ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών προσέλαβε τον ερευνητή Γιώργο Τσούκαλη για να βοηθήσει στον εντοπισμό τους. Ο ερευνητής βρίσκεται ήδη στο Μάτι και αναζητά τα ίχνη τους.

Yπενθυμίζεται, πως ο πατέρας είπε πως τα παιδιά είχαν φύγει από το σπίτι του στην Καλλιθέα μαζί με τους γονείς του, Φίλιππο και Σοφία για να πάνε στο εξοχικό τους στη Ραφήνα.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσούκαλης στο ΣΚΑΪ "είμαι εδώ γιατί έχω την εντολή από τον Γιάννη Φιλιπόπουλο για τα δύο παιδιά. Θέλω να σκέφτομαι ότι θα ισχύσει το καλό σενάριο και θα βρεθούν τα δύο αγγελούδια σώα".

Τις προηγούμενες μέρες ο πατέρας  Γιάννης Φιλιππόπουλος δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι τυχαία είδε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αναγνώρισαν τα κοριτσάκια τους. Στα πλάνα, δίπλα στα παιδιά που ο κ. Φιλιππόπουλος αναγνώρισε ως τις κόρες του, στεκόταν ένας άνδρας.

Αμέσως έγιναν εκκλήσεις, τόσο από τον καπετάνιο του σκάφους όσο και από τον επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να εμφανιστεί στις αρχές ο άνδρας αυτός αλλά και μια άλλη γυναίκα, που ήταν μαζί με άλλα δυο κοριτσάκια που κάθονταν μαζί με τις 9χρονες στο σκάφος.

Οι γονείς του Γιάννη Φιλιππόπολου δεν έχουν εντοπιστεί επίσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ