- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ηράκλειο: 74χρονος ασελγούσε σε 10χρονη - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του
Δελέαζε το κορίτσι δίνοντάς του χρήματα για να αγοράσει σοκολάτες και παγωτά
Στη δημοσιότητα δόθηκαν με διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 74χρονου από οικισμό του Ηρακλείου, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός 10χρονου κοριτσιού, το οποίο δελέαζε δίνοντάς του χρήματα για να αγοράσει σοκολάτες και παγωτά.
Πρόκειται για τον Λουκά Καραγιώργη του Κωνσταντίνου και της Καλλιόπης, που γεννήθηκε το 1944 στο Ηράκλειο και έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μετά την απολογία του στην οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες που του ασκήθηκαν για αποπλάνηση σε βάρος ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ΄ εξακολούθηση και ασελγεία με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 10 έτη έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος.
Η δημοσιοποίηση, που έχει χρονική διάρκεια ενός μήνα, γίνεται για να εξακριβωθεί αν υπήρξαν και άλλα ανήλικα παιδιά που έπεσαν θύματά του. Όποιος έχει οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και εξασφαλίζονται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατί δημιουργείται σύγχυση με την Πεντηκοστή
Θερμοκρασία έως 34°C σε αρκετές περιοχές της χώρας - Η πρόγνωση της ΕΜΥ
Κατασχέθηκαν οχήματα, πλαστές πινακίδες και χαρτονομίσματα
Μηδενική ανοχή από την Πυροσβεστική - Ήδη έχουν επιβληθεί 365 πρόστιμα και έγιναν 60 συλλήψεις
Ένα από τα πιο δημοφιλή αστρονομικά φαινόμενα για το ευρύ κοινό
H συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της
Η ημέρα δεν συγκαταλέγεται στις υποχρεωτικές αργίες
Λιποθυμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Αρετσού - Μεταφέρθηκε στο 424
Προσωρινά κρατούμενος ένας από τους 22 κατηγορούμενους - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι
Γενικά αίθριο σκηνικό - Πού αναμένονται μεμονωμένες καταιγίδες
Από την πυρκαγιά κάηκαν περίπου 20 στρέμματα αγροτικής γης
Οι ενστάσεις που έγιναν δεκτές αντιστοιχούν μόλις στο 2,11% του συνόλου
Η νέα ρύθμιση τροποποιεί την κοινή υπουργική απόφαση του 2021
Την είδηση έκανε γνωστή ο ξάδελφός του, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης
Συναγερμός για phishing
Λίγες μέρες μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.