- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους του κοινωνικού τουρισμού
Τι ισχύει με την υποβολή ένστασης
Αναρτήθηκαν στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) (www.oaed.gr) οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και αποκλειομένων στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.
Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών μητρώων και πινάκων από την 11η Ιουλίου 2018 και ώρα 11.00 μέχρι την 13η Ιουλίου 2018 και ώρα 23.59. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ:
- Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με αυτήν ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ, μέχρι τις 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 13.00.
- Δικαιολογητικά που συνοδεύουν την ένσταση των παρόχων, σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων.
- Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των ενστάσεων και τη δημοσίευση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ξεκινήσει η υλοποίηση του προγράμματος, το οποίο θα έχει 12μηνη διάρκεια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Περισσότεροι από 1.000 εκθέτες, 25 χώρες και 11 θεματικές ενότητες σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Αναλυτική πρόγνωση από το Meteo
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Η πρόληψη ξεκινά πριν από το πρώτο κουδούνι - Έμφαση στην όραση, την ακοή και τη στοματική υγεία των παιδιών
Κάηκαν 38 στρέμματα - Ένας 70χρονος και ένας 64χρονος κατηγορούνται για πρόκληση φωτιάς
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.