Ελλαδα

Άκης Τσοχατζόπουλος: «Δεν είμαι στην καλύτερη στιγμή μου» (video)

Μίλησε για διωγμό ο πρώην Υπουργός βγαίνοντας από τις φυλακές Κορυδαλλού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19742201.jpg
© ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Δεν είμαι στην καλύτερη στιγμή, είμαι από τον Νοέμβριο του 2017 πρώτα στη Χαλκίδα και μετά εδώ. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που στηρίζουν τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, όπως είναι το νοσοκομείο "Άγιος Παύλος". Να ευχαριστήσω τη διευθύντρια, τον αρχιφύλακα και όλο το προσωπικό γιατί πράγματι κατάλαβαν», δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος βγαίνοντας από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών δέχθηκε ότι συντρέχουν σοβαρά προβλήματα υγείας για τον πρώην υπουργό Εθνικής Αμυνας και αποφάσισε την αποφυλάκισή του μέχρι την εκδίκαση της συζήτησης της αναίρεσης.

19742197.jpg

«Δεν μπορώ παρά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης, οι οποίοι χθες κατάφεραν και πήραν μια απόφαση δίκαιης δίκης, η οποία μου απέδωσε και πάλι την ελευθερία μου και μάλιστα είναι ομόφωνη και τη θεωρώ ένα καλό σημάδι για τα περαιτέρω. Πάω στο σπίτι μου φυσικά, με περιμένουν η γυναίκα μου και ο γιος μου, η οποία ήταν εδώ χθες, να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ, το χρωστώ στη γυναίκα μου, γιατί όλο αυτό το διάστημα, μόνη της, παρά την εγκατάλειψη από όλους -γνωστούς και μη- το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

iefimerida.gr - Εκτός φυλακής ο Τσοχατζόπουλος 1

Βιώνω τον διωγμό από το 2010, η κυβέρνηση του 2010 ήταν που ξεκίνησε τον διωγμό εναντίον μου. Σταματάω εδώ πέρα και θα τα πούμε εν καιρώ. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπιστεί, όμως οι συνέπειες της υγείας μου, 80% αναπηρία, η θεραπεία και οι επισκέψεις μου στους γιατρούς θα είναι πιο ανθρώπινες», κατέληξε. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ