- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άστατο καιρό με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και τις θερμές ώρες της ημέρας στη Δυτική Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουνίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και ενδεχομένως να δώσουν λίγους όμβρους τοπικού χαρακτήρα κυρίως σε ορεινά τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30, στην Ήπειρο από 16 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 31 βαθμούς, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 19 έως 29 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση μετά το μεσημέρι, και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας πρόσκαιρα θα αυξηθούν με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά την «παρέμβαση» Ρουβίκωνα στο σπίτι της, η Βάνα Νικολαΐδου-Κυριανίδου μιλάει στην ATHENS VOICE
Πιο σοβαρά τραύματα φέρει μία δημοσιογράφος, η οποία ενδέχεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
Η τελετή αναγόρευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Μαΐου. και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέχρι πότε θα τίθενται σε ισχύ
Το τριήμερο που περιμένουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού
Oι ποινές για τους παραβάτες
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα πραγματοποιήθηκε η έξοδος των εκδρομέων από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμία
Λουλούδια και στεφάνια για τους εκτελεσθέντες άφησαν στο Σκοπευτήριο δεκάδες πολίτες
Στα ορεινά σημειώθηκαν χιονοπτώσεις
Δεμένα τα καράβια στα λιμάνια λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ
Η ανακοίνωση της Πρυτανείας
Ποια άλλα ονόματα τη συνοδεύουν
Πόσο θα παραμείνει κρεμασμένο στο σπίτι
«Τρέχει» ο διαγωνισμός «Σχεδίασε τα λεωφορεία της Αθήνας»
Τι μπορείτε να κάνετε το τριήμερο στην πόλη
Ο σχεδιασμός της Πολιτικής Προστασίας
Οι ανακοινώσεις ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ
Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.