- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέα ένταση στο Σύνταγμα - Κροτίδες λάμψης, χημικά και ξύλο (εικόνες, video)
Τεταμένη η ατμόσφαιρα
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην πλατείας Συντάγματος, καθώς δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου σε βίαιη απώθηση πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για να εκφράσουν τη διαφωνία τους στη συμφωνία για τη νέα ονομασία της πΓΔΜ.
Στις 19.30, αστυνομικοί έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων προκειμένου να αδειάσει εντελώς η σκάλα που οδηγεί στην μπροστινή είσοδο της Βουλής και ο προαύλιος χώρος μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Οι συγκεντρωμένοι πολίτες απωθήθηκαν στη λεωφ. Αμαλίας, με αρκετούς να κατεβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος, καθώς η ατμόσφαιρα μπροστά από τη Βουλή είναι αποπνικτική λόγω των χημικών.
Λίγο νωρίτερα, στις 19.00, ομάδα ατόμων επιχείρησε να ανέβει εκ νέου από τη σκάλα που οδηγεί στην μπροστινή είσοδο του Κοινοβουλίου. Δυνάμεις των ΜΑΤ τούς απώθησαν βίαια και έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Όπως έγινε γνωστό, τοποθετήθηκαν κλούβες της αστυνομίας και στα δύο ρεύματα της λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο έχει διακοπεί, όπως και στη λεωφ. Αμαλίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.