Ελλαδα

Θεσπρωτία: 42χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου συγχωριανό του

Παραδόθηκε στην αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ekab.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Οι κτηματικές διαφορές ήταν η αιτία του άγριου διαπληκτισμού μεταξύ του 42χρονου φερόμενου ως δράστη και του 62χρονου συγχωριανού του, στο Ράγιο Θεσπρωτίας, που κατέληξε στον θάνατο του δεύτερου.

Ο 42χρονος συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στην Ασφάλεια της Ηγουμενίτσας επιμένοντας ωστόσο ότι αν και χτύπησε τον 62χρονο μέσα στο χωράφι του, όταν έφυγε από εκεί αυτός ήταν ζωντανός.

Το θύμα εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι από τους δικούς του που ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και τον αναζήτησαν στο κτήμα του. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, που διαπίστωσαν ότι ο άτυχος 62χρονος είχε ξυλοκοπηθεί μέχρι θανάτου. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι δυο ώρες νωρίτερα, είχε καυγαδίσει για κτηματικές διαφορές με τον 42χρονο, με τον οποίο ήταν και συγγενείς.

Τα αίτια θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροτομή στην σορό του άτυχου αγρότη, καθώς δεν έχει φτάσει ακόμη ιατροδικαστής στον τόπο όπου βρέθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ