Ελλαδα

Για ακτινογραφίες στο κτηνιατρείο - Ο ακτινολόγος της Σκοπέλου φεύγει με άδεια

Οι ντόπιοι στη Σκόπελο φοβούνται ότι το 2015 επιστρέφει…

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2547825.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ

Πριν από τρία χρόνια οι κάτοικοι στη Σκόπελο που ήθελαν να βγάλουν μια ακτινογραφία δεν είχαν άλλη επιλογή από το να επισκέπτονται το κτηνιατρείο του νησιού, αφού ο μοναδικός παρασκευαστής που χειριζόταν το ακτινολογικό μηχάνημα του Κέντρου Υγείας απουσίαζε σε κανονική άδεια.

Όλα δείχνουν ότι οι κάτοικοι θα ξαναζήσουν στιγμές του 2015.  «Αυτό που γίνεται στο κέντρο υγείας της Σκοπέλου δεν έχει προηγούμενο. Δεν φτάνουν οι τεράστιες ελλείψεις που έχει σε γιατρούς και υγειονομικό υλικό έρχονται τώρα στα μέσα της τουριστικής σεζόν και δίνουν στον ακτινολόγο 20 μέρες άδεια. Δηλαδή τι θα κάνουμε στο νησί θα πάμε στον Βόλο για ακτινογραφία με κόστος 200 ευρώ σε εισιτήρια και άλλα έξοδα για μια απλή ακτινογραφία; Έτσι μας έρχονται στο μυαλό αυτά που έγιναν πριν από λίγο καιρό που στην Σκόπελο κτηνιατρείο έβγαζε ακτινογραφίες στους νησιώτες στην Σκόπελο», αναφέρει σχετική καταγγελία που δημοσιεύτηκε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Να σημειωθεί ότι στο νησί δεν λειτουργεί ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο κι έτσι οι ασθενείς αναγκάζονταν να καταφεύγουν σε κτηνιατρείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ