- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέλος στο αυθαίρετο γκαράζ των απορριμματοφόρων στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας
Πίσω από το εργοτάξιο της «Αγια Σοφιάς»
Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» η απόφαση που εγκρίνει και επίσημα την άμεση κατεδάφιση των αυθαίρετων εγκαταστάσεων του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας με τα απορριμματοφόρα στο Άλσος, πίσω από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.
Μάλιστα σύμφωνα με την απόφαση εγκρίνεται ακόμα και το αίτημα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να διαθέσει δικά της μηχανήματα, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα ο καθαρισμός του χώρου.
Η συγκεκριμένη απόφαση, όπως αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Έγκριση διάθεσης συνεργείου από τρίτους για εκτέλεση κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών, στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, στη δημοτική ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, όπως αυτές περιγράφονται στην υπ’αριθμ.6395/1415/95 από 20-03-1995 αμετάκλητη έκθεση αυτοψίας της τέως Δ/νσης Πολεοδομίας & Πολεοδομικών Εφαρμογών της Νομαρχίας Αθηνών».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.