Ελλαδα

Κλιμακώνεται ο «πόλεμος» Γκλέτσου - Ζαρκαδούλα: «Από το Κιλελέρ κατευθείαν στην Τατιάνα» (video)

Ο δήμαρχος αποκάλεσε «γίδι» τον αγρότη και προειδοποίησε ότι θα κάνει τους συγχωριανούς του «ανθρώπους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1603757.jpg
© EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Έκρυθμη η κατάσταση στη Στυλίδα μετά την καταγγελία προέδρου αγροτικού συλλόγου για ξυλοδαρμό από τον δήμαρχο της πόλης, Απόστολο Γκλέτσο.  

Ο 30χρονος αγρότης Κώστας Ζαρκαδούλας μίλησε στην τηλεόραση για το επεισόδιο που συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, όπου κατέθεσε ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τον 30χρονο την ώρα που ο ίδιος μιλούσε για κάποια προβλήματα του Δήμου, ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε φραστικά, αποκαλώντας εκείνον και τους συγχωριανούς του κλέφτες απατεώνες, γίδια και λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τους κάνει αυτός ανθρώπους.

“Ο Απόστολος Γκλέτσος μου έριξε δύο μπουνιές”

Η υπόθεση είχε και συνέχεια καθώς αφού ο δημότης όπως ανέφερε αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Απόστολος Γκλέτσος τον πλησίασε έξω και του είπε «Θέλεις να το λύσουμε μεταξύ μας», ρίχνοντας του δύο γροθιές στην κοιλιακή χώρα. Ο Κώστας Ζαρκαδούλας ανέφερε στην εκπομπή πως ο ίδιος δεν ανταποκρίθηκε στο χτύπημα και κατέφυγε αμέσως στην αστυνομία προκειμένου να τον καταγγείλει.

Η απάντηση Γκλέτσου

Με μία σύντομη ανακοίνωση ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος δίνει τη δική του απάντηση στην καταγγελία ότι γρονθοκόπησε έναν αγρότη. Ο Κώστας Ζαρκαδούλας μίλησε χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ανέφερε όλο το παρασκήνιο της επίθεσης από τον δήμαρχο στο πρόσωπό του. «Από το Κιλελέρ κατευθείαν στην Τατιάνα…. και εις ανώτερα. YΓ: Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες», έγραψε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ