- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Τι λέει το Νοσοκομείο Παίδων για τη νοσηλεία του ενός θύματος των βιαστών - γονιών της Λέρου
Πρόκειται για το ανήλικο κορίτσι που μπήκε στο Αγία Σοφία πέρσι για πλήρη ιατρικό έλεγχο
Ανακοίνωση για την νοσηλεία του ανήλικου κοριτσιού που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τους γονείς του στη Λέρο, εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Ακολουθεί η ανακοίνωση
Η ανήλικη Μ.Δ. προ έτους προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας για παιδοψυχιατρική εκτίμηση και πλήρη ιατρικό έλεγχο, κατόπιν εκθέσεως της Κοινωνικής Υπηρεσίας Κ.Θ.Κ.Υ. Λέρου.
Κατά το διάστημα της νοσηλείας της ανήλικης στο Νοσοκομείο από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι το παθολογικό. Από την παιδοψυχιατρική αξιολόγηση διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας, μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.
Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Κω σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία της Λέρου και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από Ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες και ασθενοφόρα
Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο
«Εδώ μεγάλωσε. Στα σκαλοπάτια και τα παγκάκια της εκκλησίας»
Πώς οι αστυνομικοί έπιασαν τους απατεώνες
Το μνημόσυνο και το τρισάγιο σε 20 εικόνες
Κρατώντας ένα λουλούδι και μια φωτογραφία του τραγουδιστή
Τουλάχιστον 20 κτίρια στο μικροσκόπιο
Συγγενείς και φίλοι τιμούν τη μνήμη του τραγουδιστή
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
«Έλεγε "αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας άλλος"» περιγράφει η γυναίκα
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι καιρό περιμένουμε αύριο Κυριακή
Κατηγορείται για παρενόχληση
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.