- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τι λέει το Νοσοκομείο Παίδων για τη νοσηλεία του ενός θύματος των βιαστών - γονιών της Λέρου
Πρόκειται για το ανήλικο κορίτσι που μπήκε στο Αγία Σοφία πέρσι για πλήρη ιατρικό έλεγχο
Ανακοίνωση για την νοσηλεία του ανήλικου κοριτσιού που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τους γονείς του στη Λέρο, εξέδωσε το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Ακολουθεί η ανακοίνωση
Η ανήλικη Μ.Δ. προ έτους προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας για παιδοψυχιατρική εκτίμηση και πλήρη ιατρικό έλεγχο, κατόπιν εκθέσεως της Κοινωνικής Υπηρεσίας Κ.Θ.Κ.Υ. Λέρου.
Κατά το διάστημα της νοσηλείας της ανήλικης στο Νοσοκομείο από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι το παθολογικό. Από την παιδοψυχιατρική αξιολόγηση διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας, μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.
Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Κω σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία της Λέρου και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από Ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τα σχόλια χρηστών στα social media και τα μέτρα της τοπικής κοινωνίας
Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν άγνωστα
Η ανάλυση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Μεγάλη κινητοποίηση με επίγειες δυνάμεις και πέντε αεροσκάφη για την κατάσβεση
Προτεραιότητα η ενίσχυση της έρευνας, η διεθνοποίηση και η επίλυση του στεγαστικού
Θέτουν νέα ερωτήματα για την πορεία της δικαστικής διερεύνησης
Το χρονικό της υπόθεσης
Κατηγορείται για απάτες και πλαστογραφίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.