- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στη χορήγηση ασύλου για ένα (άρα και στους άλλους 7) από τους Τούρκους αξιωματικούς προχώρησε αμετάκλητα το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφαση της Ολομέλειας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί σε συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, που πραγματοποιήθηκε αργά χθες το απόγευμα,κατέληξαν σε απόφαση χορήγησης ασύλου για ένα από τους οκτώ, η υπόθεση του οποίου είχε φθάσει προς κρίση στο ανώτατο δικαστήριο, αλλά η απόφασή τους στην ουσία θα επηρεάσει και τους υπόλοιπους 7.
Σύμφωνα με την απόφαση με την οποία απορρίφθηκε η αίτηση του ελληνικού δημοσίου που είχε αντιδράσει στη χορήγηση ασύλου, η χώρα μας υποχρεώνεται να δώσει άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό και κατ΄ επέκταση και στους λοιπούς, καθώς το Δικαστήριο υιοθέτησε τα επιχειρήματα που προβλήθηκαν από τον αιτούντα και η απόφασή του είναι αμετάκλητη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Mετά την έξοδο Κηφισίας στο ρεύμα προς αεροδρόμιο
Εδαφικός πολφός από εργασίες Μετρό διέφυγε μέσω αγωγού - Καμία απειλή για την ασφάλεια
Η απάντηση σε σχετικό δημοσίευμα
Η επιχείρηση-αστραπή της Αστυνομίας
Τι πραγματικά συμβαίνει στην ατμόσφαιρα
Λόγω των κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ
Τρεις συλλήψεις από την Αστυνομία στην Αχαΐα
Πότε γιορτάζουν τελικά ο Γιώργος, η Γεωργία και η Γωγώ
Μέχρι πότε πρέπει να βγάλουμε καινούργια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πρωτοφανείς εικόνες αντίκρυσαν κάτοικοι - Η πιθανή σύνδεση με τις εργασίες της γραμμής 4 στο Μετρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.