- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επισπεύδονται οι διαδικασίες απέλασης του Τούρκου που συνελήφθη στον Έβρο (video)
Το αίτημα του που απορρίφθηκε για λόγους ασφαλείας
Μέσα σε δυο με τρεις ημέρες, δηλαδή μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται να επιστρέψει στην Τουρκία, ο Τούρκος, ο οποίος συνελήφθη χθες (02.05.2018), όταν μπήκε παράνομα στις Καστανιές Έβρου.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Χρήστο Καπετανίδη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, η διαδικασία της απέλασης διαρκεί συνήθως γύρω στις 7-8 ημέρες, αλλά στην περίπτωση του πελάτη του οι διαδικασίες αναμένεται να επισπευσθούν.
Όπως μεταδίδει το evros-news, ο Μουσά Αλερίκ και η υπεράσπιση του, ζήτησαν να μείνει σε ξενοδοχείο μέχρι να απελαθεί στην Τουρκία, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την αστυνομία για λόγους ασφαλείας.
Να σημειωθεί ότι ο εκσκαφέας που οδηγούσε ο Αλερίκ κατασχέθηκε, ενώ όπως αποδείχθηκε στην διάρκεια της δίκης, δεν υπήρχαν και τα έγγραφα για να αποδειχθεί πως ανήκε στον Δήμο Αδριανούπολης.
Ο Αλερίκ είχε για λίγο συζήτηση και με τον Τούρκο Πρόεξνο Κομοτηνής, ο οποίος παραβρέθηκε στην δίκη στα δικαστήρια της Ορεστιάδας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.