Ελλαδα

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στις Καστανιές Έβρου

Τα τουρκικά ΜΜΕ έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toyrkos2.jpg

Στη σύλληψη ενός Τούρκου στις Καστανιές Εβρου προχώρησαν την Τετάρτη από κοινού η ΕΛ.ΑΣ. και ο στρατός.

Αρχικά οι πληροφορίες για την ιδιότητά του ήταν συγκεχυμένες.

 

Τοπικά sites μετέδιδαν πως πρόκειται για Τούρκο στρατιωτικό. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια έφερε πάνω του πολιτική ταυτότητα, ενώ δήλωσε ο ίδιος στις αστυνομικές αρχές ότι είναι εργάτης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο και παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Ελληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Η είδηση της σύλληψης κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης που έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα το όνομα και τη φωτογραφία του συλληφθέντα. Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ, δημοτικό υπάλληλο στην Αδριανούπολη.

Όπως γράφει το newsit.gr, o ίδιος ο συλληφθείς υποστηρίζει ότι μπερδεύτηκε με αποτέλεσμα να περάσει τα σύνορα και να βρεθεί σε ελληνικό έδαφος.

Σύμφωνα με το Evros-news, στο φυλάκιο των Καστανεών όπου κρατείται ο Τούρκος, έφτασε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας, Πασχάλης Συριτούδης, προκειμένου να εξετάσει ο ίδιος τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ και υψηλόβαθμα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων, οι πληροφορίες θέλουν τον Ταξίαρχο της περιοχής, βρίσκονται στο σημείο και ασχολούνται με την υπόθεση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.