- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοκαριστικά τα sms της 22χρονης: «Ξεφούσκωσα, δεν θα κρατήσω το μωρό»
Τι περιγράφει φίλη της 22χρονης
Σοκαρουν τα νέα στοιχεία για την 22χρονη μητέρα που πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.
Φίλη της 22χρονης μίλησε στο «Ε» και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.
Η περιγραφή της φίλης στην τηλεόραση:
«'Ολο αυτό το διάστημα ήταν με εμάς μια χαρά άνετη, σα να μην είχε τίποτα. Και μου στέλνει εμένα δυο μέρες πριν πριν δω εγώ στις ειδήσεις για το τι έχει γίνει μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι έχει γεννήσει. Έτσι, στο άκυρο δηλαδή. Μας έλεγε πριν βέβαια από παλιά, μας έλεγε ότι είναι έγκυος και τέτοια, αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια. Δεν μας είχε πει ποτέ ότι είναι έγκυος. Έτσι στα ξαφνικά να σου πει κάποιος ότι έχει γεννήσει είναι κάπως.
Γιατί ποτέ δεν την είδαμε δει έγκυο, δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι. Κι όταν ένας άνθρωπος το λέει συνέχεια αυτό εμείς είχαμε υποψιαστεί ότι το κάνει καθαρά από εγωκεντρισμό. Εγώ την αγαπούσα. Τον τελευταίο καιρό είχε χαθεί. Την έπαιρνα τηλέφωνο να βγούμε Καμιά φορά μου έλεγε να πάω στο σπίτι της. Δεν έβγαινε έξω δηλαδή. Και μου έστειλε μήνυμα έμενα προσωπικά μια δυο μέρες πριν γίνει αυτό και μου λέει έχω γεννήσει. Πήγα στο γιατρό και το άφησα εκεί το μωρό.
Σε αυτή την ηλικία όμως όταν η φίλη σου, σου λέει στα καλά καθούμενα ότι γέννησε και εγώ εντάξει δεν… δηλαδή δεν ρώτησα ακριβώς που το άφησες το μωρό και τέτοια. Μου είπε ότι το έχει αφήσει στον γιατρό. Και μετά την έπαιρνα τηλέφωνο γιατί ήθελα να δω αν όντως έχει γίνει αυτό. Δεν μου το σήκωνε. Μετά από αυτή την ημέρα δεν μου σήκωνε κανένα τηλέφωνο. Το περίεργο είναι ότι ήταν τελείως άνετη, δηλαδή μετά που μου είπε ότι γέννησε, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου κάνει «δεν μπορείς να πεις έχω ξεφουσκώσει». Δηλαδή ξέρεις πόσο ειρωνικό και της απάντησα και εγώ μετά με ειρωνεία. Γιατί ουσιαστικά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια αυτά που μου έλεγε ή όχι» τόνισε η νεαρή.
Τα sms στη φίλη της: «Ξεφούσκωσα!»
Παράλληλα, η φίλη της 22χρονης αποκάλυψε και τα μηνύματα που αντάλλαξαν όταν την ενημέρωσε ότι είναι έγκυος.
«Κοίτα θα το πάρεις ήρεμα όμως. Δεν πήγα σχολή γιατί πόναγα. Πήγα στον γιατρό και ήμουν έγκυος τελικά. Κι επειδή ανησύχησα με κράτησε και γέννησα. Της είπα να το δώσουν γιατί δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Πόσα εγκεφαλικά έπαθες; Μόνο εγώ τα κάνω αυτά μέσα σε μία μέρα. Είσαι η μόνη που το ξέρει. Ζεις; Έχω ακόμα λίγη αιμορραγία για αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα δεν μπορείς να πεις» γράφει η 22χρονη.
Η νεαρή μητέρα, είπε μάλιστα και ψέματα στην φίλη της, μόλις το περιστατικό με το νεκρό βρέφος, ήρθε στη δημοσιότητα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.