Ελλαδα

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε κλοπή χρηματοκιβωτίου με 205.000 ευρώ

Οι δύο δράστες είναι ήδη κρατούμενοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
Περιπολικό / © EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής χρηματοκιβωτίου από εταιρεία που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης κα η οποία έγινε το 2016.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρείς άνδρες, ηλικίας 45, 32 και 28 ετών, δύο εκ των οποίων είναι ήδη κρατούμενοι σε Γενικό Κατάστημα Κράτησης, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος νεαρής γυναίκας για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Η λεία των δραστών, σύμφωνα με την αστυνομία, ανέρχεται περίπου σε 205.000 ευρώ

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών οι τρείς άντρες, το Νοέμβριο του 2016, αφού διέρρηξαν την επιχείρηση στη Θέρμη, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ αφαίρεσαν επιπλέον χρήματα, τρεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικές συσκευές από χώρους της εταιρείας.

Για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν φορτηγό της επιχείρησης στο οποίο προκάλεσαν φθορές, αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ο 28χρονος δράστης, σε προγενέστερο χρόνο, μαζί με συνεργούς του, διέρρηξε εταιρεία στην περιοχή της Αγχιάλου, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συνολική λεία των δραστών αφορά σε χρηματικό ποσό περίπου (205.000) ευρώ, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ