- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών προκάλεσε η επιστολή που έστειλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η κ. Σοφία Τζιτζίκου, πρόεδρος της εθνικής επιτροπής της Unicef στη χώρα μας, η οποία μόλις ανέλαβε τα καθήκοντα της ζήτησε να γίνει έλεγχος των οικονομικών του ελληνικού παραρτήματος της οργάνωσης.
Όσα αναφέρει στην επιστολή της, θα γίνουν αντικείμενο έρευνας, από τον εισαγγελέα κ. Μουζάκη, ο οποίος αναμένεται να ανοίξει την αυλαία της προκαταρκτικής εξέτασης, καλώντας ως μάρτυρα την κ. Τζιτζίκου.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο οικονομικός έλεγχος σε βάθος 15ετίας στο ελληνικό παράρτημα της Unicef έφερε στο φως ατασθαλίες που χρήζουν και ποινικής διερεύνησης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.