Ελλαδα

Μετ' εμποδίων στη Μαλακάσα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών

Μέχρι τις 31 Μαΐου και την κατασκευή κυκλικού κόμβου στην περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4108070.jpg
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μακράς διάρκειας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας, το διάστημα από 23 Απριλίου έως 31 Μαΐου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής κυκλικού κόμβου στην περιοχή.

Το εν λόγω διάστημα θα ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο προς Μαλακάσα και Ωρωπό, με την κίνηση αυτών να διεξάγεται μέσω του δεξιού παράπλευρου και της επαρχιακής οδού Μαλακάσας – Μαρκοπούλου.

Σε όλους του κλάδους του κόμβου θα τοποθετηθούν κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, καθώς και κατευθυντήριες πινακίδες που θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τις προτεινόμενες εναλλακτικές διαδρομές.

Σε κάθε περίπτωση και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών, για τις μετακινήσεις τους από και προς τον Ωρωπό το προαναφερθέν διάστημα προτείνεται:

- Κινούμενοι από Αθήνα προς Ωρωπό και Μαλακάσα, 1οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαρκοπούλου.

- Κινούμενοι από Λαμία προς Ωρωπό και Μαλακάσα, οι οδηγοί να προτιμούν για τις μετακινήσεις τους τον Ανισόπεδο Κόμβο Μαλακάσας και στη συνέχεια να ακολουθούν την εναλλακτική διαδρομή που προτείνεται από τις προσωρινές σημάνσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ