Ελλαδα

Θρήνος στο Μορφοβούνι Καρδίτσας για τον θάνατο του σμηναγού -Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδερφός του

Φίλοι και συγγενείς μιλούν για ένα έμπειρο κυβερνήτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jjj.jpg
EUROKINISSI

Βαθιά θλίψη και οδύνη σκόρπισε το μεσημέρι της Πέμπτης στη μικρή κοινωνία του Μορφοβουνίου Καρδίτσας η είδηση του θανάτου του σμηναγού, Γεώργιου Μπαλταδώρου, κυβερνήτη του αεροσκάφους που κατέπεσε βορειοανατολικά της νήσου Σκύρου.

Ο κυβερνήτης του μονοθέσιου αεροσκάφος M2000-5 της 114ΠΜ/331Μ καταγόταν από το μικρό χωριό της Καρδίτσας, το οποίο βυθίστηκε στο πένθος από τον απρόσμενο χαμό του. Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του 34χρονου κυβερνήτη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένειά τους.

Φίλοι και συγγενείς μιλούν για έναν έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν ένα περίπου χρόνο και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου του 2017 ο νομός Καρδίτσας έχασε δύο νέους με την πτώση του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, τον συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμο από το Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας και τον ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα από το Ανθηρό Αργιθέας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ