Ελλαδα

Εικόνα-ντοκουμέντο δείχνει δολοφονία στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Ανατροπή στην υπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kalumnos-fotitis.jpg

Φως στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο αναμένεται να ρίξει φωτογραφία - ντοκουμέντο που «δείχνει» πως ο Νίκος Χατζηπαύλου έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας. 

Σύμφωνα με την εικόνα που μεταδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel,  ο φοιτητής έχει σημάδια στα χέρια του, τα οποία, όπως δηλώνουν οι δικοί του, δείχνουν ότι τον έδεσαν και μετά τον σκότωσαν.

Συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει η μητέρα του, Ιωάννα Χατζηπαύλου. Μιλώντας στο Star, ανέφερε πως οι δράστες τον χτύπησαν και τον έδεσαν. «Ίσως για να μπορέσουν να τον σύρουν», καθώς, όπως εκτιμά «δεν ήταν εύκολο στα βράχια να τον κουβαλήσουν». «Τρέλα, το μωρό μου. Λες κι ήταν κανένα σκυλί πεταμένο. Αυτή την αίσθηση έχω. Όταν έμαθα γι’ αυτό το σημάδι είπα ότι έγινε από σχοινί» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

Όπως λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας: «Tο παιδί δέθηκε, χτυπήθηκε, σύρθηκε και εναποτέθηκε. Η σορός του στην πορεία δέθηκε. Είναι ολοκάθαρο, δε μπορεί να αμφισβητηθεί».

Η φωτογραφία έχει κατατεθεί ήδη στον εισαγγελέα της Κω.

image_1.jpg
Η φωτογραφία πριν από τον θάνατό του

image.jpg
Η φωτογραφία μετά τον θάνατό του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ