Ελλαδα

Πάσχα 2018 η Δευτέρα Παρουσία (προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε..)

Τι ισχυρίζεται ο Πατέρας Μάξιμος και πόσες ώρες μας μένουν σύμφωνα με το ρολόι της καταστροφής...

360811-747246.jpg
Ellinika Hoaxes
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
18040705c-e1523087202954.jpg

Ο Πατέρας Μάξιμος, ισχυρίζεται πως η Δευτέρα Παρουσία και το τέλος του (υλικού) κόσμου, θα λάβει χώρα σε κάτι λιγότερο από 15 ώρες, δηλαδή ανήμερα του Πάσχα. Σύμφωνα με το ρολόι της καταστροφής, μας μένουν… περίπου 13 ώρες και μερικά λεπτά.

18040710.jpg

Το τελευταίο πόνημα του Πατέρα Μάξιμου, μιλά για επιβεβαίωση της «προφητείας» του, επειδή ένα σουηδικό συγκρότημα συμφωνικής μέταλ (Therion), κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες το άλμπουμ «Beloved Antichrist» και το τραγούδι Temple Of New Jerusalem.

THERION - Temple Of New Jerusalem (OFFICIAL TRACK)

Η αλά Alex Jones και David Icke ανάλυση του βίντεο από το Πατέρα Μάξιμο και το γεγονός πως η περιοδεία των Therion τελειώνει σήμερα 7/4, αποτελούν αρκετά στοιχεία για να πειστούν οι ακόλουθοί του, ότι αύριο τελειώνει ο κόσμος.

18040709.jpg

Βέβαια, στη συνέχεια ξεκινούν άλλη περιοδεία, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια… Φυσικά δεν ισχύει και ο ισχυρισμός του Μάξιμου ότι το μόνο τραγούδι που έχει κυκλοφορήσει είναι το «Temple Of New Jerusalem.» Ολόκληρο το άλμπουμ εδώ (αρχειοθετημένο λινκ) και κάποια επιμέρους τραγούδια εδώεδώεδώ και εδώ. Εξυπακούεται επίσης πως είναι διαθέσιμο προς πώληση στο διαδίκτυο.

Παρά τις «προφητείες» του Πατέρα Μάξιμου, παρατηρήσαμε μια αυξημένη αναζήτηση στο διαδίκτυο από ανθρώπους που ρωτούν τη Google, «πότε θα έρθει η δευτέρα παρουσία» ή «δευτέρα παρουσία 2018» κτλ. Αυτό σημαίνει πως οι «προφητείες» του Μάξιμου, βρήκαν κάποια σχετική απήχηση, γεγονός που από μόνο του είναι αρκετά ανησυχητικό και δείχνει πόσο εύκολα μπορούν να επηρεαστούν οι χρήστες του διαδικτύου (και όχι μόνο), ακόμη και από το πιο εξωφρενικό ισχυρισμό. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Δευτέρα Παρουσία θα λάβει χώρα στις 25/3 (με το παλαιό ημερολόγιο) ή στις 8/4 με το νέο.

Διαβάστε τη συνέχεια στα Ellinika Hoaxes

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ