Ελλαδα

Λευτέρης Πανταζής για τη διάρρηξη: Στα 50 μέτρα είναι το αστυνομικό τμήμα

Τι είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1325577.jpg
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI

Πρωτοφανές, για την περιοχή, περιστατικό χαρακτήρισε τη διάρρηξη του σπιτιού του στη Βουλιαγμένη, ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Πανταζής δήλωσε ότι δεν έχει πλήρη εικόνα των κλοπιμαίων που έχουν αφαιρεθεί από το σπίτι του, καθώς απουσίαζε στο Μιλάνο την ημέρα που πραγματοποιήθηκε η διάρρηξη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται να λείπει ολόκληρη η συλλογή των ρολογιών του, κάποια εκ των οποίων, όπως ανέφερε, είναι μεγάλης αξίας.

Όπως ενημερώθηκε από τις οικιακές του βοηθούς, οι διαρρήκτες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, μπήκαν πιθανότατα από την πόρτα της κουζίνας η οποία δεν είχε ασφαλιστεί επαρκώς, με αποτέλεσμα να μην ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και ενώ οι ίδιες κοιμόντουσαν. Εν συνεχεία οι δράστες και υπό την απειλή όπλου τους απέσπασαν 1000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητά τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε ότι η αστυνόμευση στην περιοχή είναι επαρκής, με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι το αστυνομικό τμήμα βρίσκεται στα 50 μέτρα.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ