- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλία Ζαγοραίου προκάλεσε η εξόντωση με φόλες αδέσποτων ζώων, κυρίως σκύλων αλλά και αλεπούδων, στην περιοχή του Υμηττού.
Ο κ. Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και να αποδοθούν ευθύνες, καθώς τα φαινόμενα κακοποίησης και βάναυσης συμπεριφοράς κατά δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό.
Να θυμίσουμε πως ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες, όταν κάποιος γέμισε απειλητικά σημειώματα στη νότια περιοχή του Υμηττού ότι θα τοποθετούσε φόλες σε δασικούς δρόμους σε αντίποινα επίθεσης που, όπως ισχυρίζεται, δέχθηκε από σκύλο.
Τελικά έκανε πράξη τις απειλές του και γέμισε την περιοχή με φόλες, με αποτέλεσμα να βρεθούν νεκρά τουλάχιστον 12 ζώα.
Από την κακόβουλη, εγκληματική αυτή ενέργεια δεν γλίτωσε δυστυχώς ούτε δεσποζόμενο σκυλί εθελοντή της δασοπροστασίας στο νότιο Υμηττό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι απαντά σε δημοσίευμα της «ΕφΣυν»
Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή
Έχουν ενισχυθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα καταναλώσει αλκοόλ», ισχυρίστηκε ο δράστης
Αυξάνονται οι συχνότητες διέλευσης των λεωφορείων και μειώνονται οι αναμονές στις στάσεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σημαντικά στοιχεία για τη ζωή της αρχαίας πόλης εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια των εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.