- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Θεσσαλονίκη - Έντονη δυσαρέσκεια συνδικαλιστών της αστυνομίας για τα σκληρά μέτρα τάξης στο Περιφερειακό συνέδριο
«Προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες»
Την έντονη δυσαρέσκεια των συνδικαλιστών αστυνομικών της Θεσσαλονίκης έχουν προκαλέσει τα «υπερβολικά», όπως τα χαρακτηρίζουν, μέτρα τάξης, στο Περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση, της Κεντρικής Μακεδονίας, στην πόλη. Όπως λένε χαρακτηριστικά, «Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος».
Τα μέλη Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών υπογραμμίζουν πως «αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ… Δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της». Η ηγεσία, συνεχίζουν, ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια τα γήπεδα τις πορείες.
Τέλος, οι συνδικαλιστές δεν παραλείπουν να στείλουν μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, αναφέροντας πως, «μακάρι (η ηγεσία) να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών».
«Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας» σημειώνουν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.