Ελλαδα

Συλλαλητήριο για τους Έλληνες στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα

Ζητούν την άμεση απελευθέρωσή τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
stratiotikoi.gif

Με στόχο να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη, κάτοικοι του Νομού Έβρου συγκεντρώνονται το μεσημέρι στην Ορεστιάδα.

Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 13.30 στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κεντρικό σύνθημα, η επιστροφή του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του evros-news.gr, αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση, καθώς οι κάτοικοι του νομού εμφανίζονται ιδιαίτερα οργισμένοι για τις συλλήψεις και την προκλητική στάση της Τουρκίας. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους θα βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γονείς των συλληφθέντων.

«Να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα παλικάρια μας πίσω. Είμαστε ρεαλιστές. Βλέπουμε ότι η υπόθεση αυτή ίσως έχει αρκετά χρονικά μακρύ δρόμο ακόμη, αλλά εμείς θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της καλής γειτνίασης, της φιλίας μεταξύ των δύο λαών και να μπορέσουμε να βροντοφωνάξουμε αυτό το αίτημά μας να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω» ανέφερε σε δήλωσή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ