- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Δημοτικό Συμβούλιο Χίου: Έφυγαν όλοι όταν άρχισαν να μιλούν μέλη της Χρυσής Αυγής
Γιατί ζήτησαν τον λόγο και γιατί όλοι αποχώρησαν
Την άμεση αντίδραση του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου Χίου προκάλεσε η παρουσία σήμερα το βράδυ σε αυτό, δυο εκπροσώπων της τοπικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής».
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω δύο ζήτησαν και έλαβαν τον λόγο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την έκδοση ομόφωνου ψηφίσματος του δημοτικού συμβουλίου, με το οποίο καταδικάζονταν η εκδήλωση του κόμματος για το προσφυγικό, ενώ δηλωνόταν ότι είναι ανεπιθύμητοι στο νησί οι ομιλητές της εκδήλωσης, ένας βουλευτής και ένας ευρωβουλευτής.
Αμέσως μόλις ξεκίνησε η τοποθέτηση των στελεχών του κόμματος, αποχώρησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Αριστεράς, και ακολούθησαν οι δημοτικοί σύμβουλοί όλων των υπολοίπων παρατάξεων, δηλώνοντας έτσι συμβολικά την απαρέσκεια τους στην παρουσία της «Χρυσής Αυγής» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Στη συνεδρίαση παρέμεινε μόνο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Γιάννης Γεωργιάδης, ο οποίος και αρνήθηκε την απόσυρση του ψηφίσματος, επειδή όπως είπε απηχεί την ομόφωνη θέση του δημοτικού συμβουλίου και των πολιτών της Χίου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατηγορείται για παρενόχληση
Κάτοικοι είχαν ενημερώσει νωρίτερα για αναθυμιάσεις
Έβγαλε τον εξοπλισμό του και πιάστηκε στα χέρια
Πώς εξαρθρώθηκε το κύκλωμα
Ο ισχυρισμός στο δικαστήριο και το βίντεο που αποκάλυψε την αλήθεια
Δείτε τον χάρτη με το επίκεντρο
«Μόνο τα εργαλεία άλλαξαν»
Πότε πηγαίνουν πίσω τα ρολόγια
Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ για την προγραμματισμένη διακοπή νερού
Αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες
Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα - Πότε θα εξασθενήσουν
Οι αναμνήσεις από τη Λεωφόρο, η σχέση με τον Παναθηναϊκό, η Θύρα 13 και το περιστατικό με το «κουμπούρι»
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.