- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες φερόμενοι νεοναζί (εικόνες)
Κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων
Οι συλληφθέντες ως μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Η αστυνομική επιχείρηση που προηγήθηκε αφορά σε προσπάθεια εξάρθρωσης νεοναζιστικής οργάνωσης, υπεύθυνη για περισσότερες από 20 εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια σε αυτοδιαχειριζόμενα στέκια, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους φιλοξενίας προσφύγων κλπ.
Συνολικά έχουν συλληφθεί 11 άτομα. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εκτός από τους αρχικούς πέντε, κατά την πορεία των ερευνών συνελήφθησαν άλλα δύο μέλη.
Εκτός από αυτούς τους επτά, ωστόσο, συνελήφθησαν ακόμα τέσσερα άτομα για παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (περί όπλων και εκρηκτικών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες διαπιστώθηκαν στο πλαίσιο των κατ' οίκον ερευνών. Οι συγκεκριμένοι δεν περιλαμβάνονται στην συγκεκριμένη δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και θα οδηγηθούν ανεξάρτητα στον εισαγγελέα.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 κατ' οίκον έρευνες σε περιοχές της Αττικής και δύο σε επαρχιακές πόλεις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.