Ελλαδα

Πόση αποζημίωση αξιώνει ο Υπάτιος Πατμάνογλου από τον Mr Jumbo για το θανατηφόρο τροχαίο με την Porche

Τι έγινε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου, όπου συζητήθηκε η αγωγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
bokakis.jpg

Συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου η αγωγή της οικογένειας της Αποστολίας Πατμάνογλου και του ανήλικου γιου της Παύλου που βρήκαν ακαριαίο θάνατο πριν από περίπου ένα χρόνο στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας όταν «χτυπήθηκαν» από τη φονική Porsche που οδηγούσε ο γιος του «Mr Jumbo».

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου ο οποίος θρηνεί το χαμό της συζύγου και του γιου του βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων. Ο ίδιος διεκδικεί αποζημίωση περίπου 2 εκατ. ευρώ ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς αξιώνουν 1,3 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, η οικογένεια Βακάκη, σήμερα, δεν παραστάθηκε στο δικαστήριο, ενώ η δικηγόρος της ασφαλιστικής συνομολόγησε την υπαιτιότητα και υποστήριξε ότι έγινε συμβιβαστική πρόταση στην οικογένεια ύψους περίπου 2,4 εκατ. ευρώ η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή καθώς αξιώνει συνολική αποζημίωση ύψους 3,3 εκατ. ευρώ.

Ο ξάδελφος της άτυχης Αποστολίας Πατμάνογλου, ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο, μίλησε για την οικογένεια Πατμάνογλου: «Ήταν μια αγαπημένη οικογένεια. Ήταν μαζί από 16 χρόνων. Ήταν υπέροχο ζευγάρι, με πολλά όνειρα. Είχαν εγκατασταθεί στην Πτολεμαΐδα και ο Υπάτιος διορίσθηκε στην ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα» τόνισε και συμπλήρωσε για το μοιραίο βράδυ: «Ερχόντουσαν στην Αθήνα, όταν έγινε το ατύχημα. Ήταν δεμένοι και με τις οικογένειές τους. Ο Υπάτιος μετά το ατύχημα δεν μπόρεσε να ξαναδουλέψει και δεν νομίζω να τα καταφέρει».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ