Ελλαδα

Τόσκας: Απολύτως ακριβή τα στοιχεία της ΕΛΑΣ – Αν ήταν 1 εκατ. ο κόσμος, θα έφτανε στους Αμπελοκήπους

«Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν αναληθές το βίντεο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toskas.jpg
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Εάν υπήρχε ένα εκατομμύριο, ο κόσμος θα ήταν μέχρι τους Αμπελοκήπους» ισχυρίστηκε για τους συγκεντρωμένους στο συλλαλητήριο της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην πρωινή ενημερωτική του ΑΝΤ1.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι «επειδή υπήρχαν τερατογενέσεις από ορισμένα ΜΜΕ ότι ο κόσμος ήταν 1 εκατομμύριο, γι' αυτό δόθηκε το βίντεο στη δημοσιότητα». 

Την ίδια ώρα χαρακτήρισε απολύτως ακριβή τα στοιχεία που έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, ήτοι 140.000 κόσμου και ότι «ο αριθμός δεν έχει καμία σχέση με πολιτικές σκοπιμότητες» καθώς «έχει βγει από υπηρεσιακούς παράγοντες».

«Τίποτε δεν είναι χαλκευμένο. Μακριά από εμάς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες τέτοιες κατηγορίες», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στο βίντεο, ο κ. Τόσκας ισχυρίστηκε πως το βίντεο τραβήχτηκε στις 14:55 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ όπως δήλωσε η  ημερομηνία ήταν 01-01-2018, ήταν δηλαδή λάθος και γι' αυτό σβήστηκε από το σημείο εκείνο πάνω αριστερά στο βίντεο. «Κάποιοι προσπαθούν να βγάλουν αναληθές το βίντεο. Το βίντεο δείχνει την ώρα της μεγαλύτερης παρουσίας στο Σύνταγμα. Και η ημερομηνία του βίντεο ήταν 1η Ιανουαρίου, αλλά προφανώς η συγκέντρωση δεν έγινε 1η Ιανουαρίου» είπε χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY