- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρητικοί για την «Μακεδονία» - Με άλογα στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (εικόνες)
Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες», γράφει το πανό τους
Έφιπποι Κρητικοί θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης κατά του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cretapost το βράδυ της Παρασκευής αναχώρησαν από το Ηράκλειο, ντυμένοι με τις παραδοσιακές κρητικές στολές, με άλογα, μαντιναδολόγους και καλλιτέχνες κρητικής μουσικής, για να δώσουν το δικό τους δυναμικό «παρών».
Οι ίδιοι θέλουν με αυτήν την αυθόρμητη πρωτοβουλία, όπως ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ένας εκ των συμμετεχόντων Βαγγέλης Γραμματικάκης, να στηρίξουν τους Μακεδόνες, με τους οποίους τους δένουν δεσμοί αίματος λόγω των Μακεδονικών Αγώνων.
«Θέλουμε με την αυθόρμητη αυτή πρωτοβουλία να “πρωταγωνιστήσουμε” σε μία γενικότερη ανάταση της ψυχολογίας του λαού, γιατί επικρατεί μία απογοήτευση ότι τίποτα δεν πάει καλά. Να ενωθούν όλοι οι αδικημένοι αυτού του τόπου για να αντιμετωπίσουν όλα αυτά τα χειρότερα που έρχονται», δήλωσε ο κ. Γραμματικάκης. «Αν κυβερνούν προδότες φταίνε οι πατριώτες» είναι το σύνθημα του πανό των Κρητικών για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο διενεργεί την προανάκριση
Αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο γαστρεντερικό
Υπενθυμίζεται ότι ο ΕΦΕΤ έχει ήδη απαιτήσει την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ωστόσο αναμένεται να είναι βελτιωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιο είναι το κόστος;
Τον εντόπισε ο ξάδερφός του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ένας από τους τελευταίους επιζώντες του Ολοκαυτώματος έφυγε αφήνοντας ισχυρή μαρτυρία
H ποιότητα του αέρα παραμένει υποβαθμισμένη σε όλη τη χώρα
Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά καίγοντας υπολείμματα καλλιέργειας
Επιχείρηση διάσωσης 10 ν.μ. από τη Λήμνο - Άνδρας με καρδιακό επεισόδιο μεταφέρθηκε σε μονάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.