

Αραιές νεφώσεις που στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και στη Θράκη θα είναι πυκνότερες και θα σημειώνονται ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπονται για σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου.
Από το μεσημέρι, και από δυτικά προς ανατολικά, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και οι βροχές θα ενισχυθούν και θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1200 μέτρα. Σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες αναμένονται στις θαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές, καθώς και στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Πελοπόννησο. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές.
Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στα κεντρικά και νότια από 3 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 13, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 16, και στην Κρήτη από 10 έως 18.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Αττική
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα θα πυκνώσουν, ενώ βροχοπτώσεις θα σημειωθούν προς το βράδυ. Χιονοπτώσεις αναμένονται σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1.200 μέτρα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από νωρίς το απόγευμα θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα γίνουν βόρειοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eξυπηρετεί το σύνολο των συρμών
Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ναό του Αγίου Νικολάου του Ραγκαβά στην Πλάκα
Τα τελευταία στοιχεία της Διεπιστημονικής Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων
Νικόλαος Ντε Γκρες και Χρυσή Βαρδινογιάννη παντρεύονται αυτή τη στιγμή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Ραγκαβά
Συνεχής η έντονη σεισμική δραστηριότητα
Τι είπε για τον κίνδυνο κατολισθήσεων
Η τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου ήταν η πρώην σύντροφος του
«Είναι κρίμα να υπάρχουν σπίτια και να είναι ακατοίκητα ενώ τα χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας» τονίζει
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία - Η ενημέρωση της ΕΛΑΣ
Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο για το δυστύχημα των Τεμπών
Ο πρωτότοκος γιος του Παύλου, Κωνσταντίνος Αλέξιος, αναμένεται να καταταγεί
Κλειστοί οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας - Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα
Μαθητές και φοιτητές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια - Πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το Σύνταγμα
Η υπάρχουσα αντιπολίτευση είναι δύσκολο να κάνει αντιπολίτευση στην υπόθεση των Τεμπών προσφέροντας εναλλακτική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Δεν έχετε ξανακούσει άντρα να την πέφτει σε γυναίκα άγρια;», ρώτησε ο Εισαγγελέας
Τι εκτίμησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κρατήρα στο Κολούμπο
Ενόψει των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων στο κέντρο της πόλης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.