Ελλαδα

Η τραγική σύμπτωση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και τη μητέρα του – Εκείνη ήταν σε κώμα 14 χρόνια

Μετά από τροχαίο με μηχανάκι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aggelidis.jpg

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, νοσηλευόμενος  σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο,  μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την παραμονή Χριστουγέννων.

Τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα τον βγάλουν από την καταστολή να δουν πως θα ανταποκριθεί, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.  Μια κατάσταση, ωστόσο, που ο ίδιος είχε βιώσει στο παρελθόν με την μητέρα του.

Ο παρουσιαστής είχε μιλήσει πριν 6 χρόνια στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου για την απίστευτη περιπέτεια της μητέρας του η οποία έμεινε μετά από ατύχημα σε κώμα για 14 χρόνια.

Όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξη το 2011,  η  μητέρα του έπεσε από ένα μηχανάκι και χτύπησε το κεφάλι της. Η έλλειψη γιατρών και η 20ωρη καθυστέρηση στο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας είχαν ως συνέπεια να νεκρωθούν όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου της.

Ήταν στην εντατική επί 6 μήνες και ζούσε υποστηριζόμενη από ιατρικά μηχανήματα. Για τα επόμενα 14 χρόνια παρέμεινε στο σπίτι σε κωματώδη κατάσταση.

Ο ίδιος αποκάλυψε ακόμα πως θα μπορούσε η μητέρα του να είχε σωθεί. “Το χτύπημα σαν χτύπημα ήταν τόσο λίγο που αν είχε μπει εγκαίρως στο χειρουργείο θα ήταν μια χαρά” είπε στην εκπομπή.


 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ