- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Διακίνηση ηρωίνης με ΚΤΕΛ
Συνελήφθη στη Λειβαδιά 39χρονος Έλληνας που προμηθεύτηκε την ποσότητα από την Αθήνα
Συνελήφθη σε περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 39χρονος Έλληνας, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς εντοπίστηκε κατά την αποβίβασή του από λεωφορείο του ΚΤΕΛ χάρη στην αξιοποίηση στοιχείων από τις αστυνομικές αρχές σχετικά με διακίνηση ηρωίνης από τον 39χρονο, την οποία προμηθεύεται από περιοχή της Αθήνας.
Κατά τη διενέργεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 16,6 περίπου γραμμαρίων, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα ακριβή αίτια του θανάτου της αναμένεται να διευκρινιστούν
Πώς και πού κάνετε αίτηση
Κλιμάκιο έχει μεταβεί στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της
Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» ένα καφέ γνωστής αλυσίδας
Κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας για την προαγωγή του
Ανάστατοι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Ποιες είναι οι τιμές στην αγορά
Στο σημείο επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 11 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων
Εντοπίστηκε μέσα σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Τρεις νεκρές αρκούδες σε 2 ημέρες - Τι καταγγέλει η περιβαλλοντική οργάνωση
Η μακροπρόθεσμη πρόγνωση για τη μέση θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.