- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έρανος για να πληρωθούν οι δικηγόροι της 19χρονης που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης
Απαιτούνται δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την υπεράσπιση στο Χονγκ Κονγκ
Έρανο για τη συγκέντρωση χρημάτων για να καλυφθούν υα έξοδα και οι αμοιβές των δικηγόρων που θα υπερασπιστούν τη 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης πραγματοποιεί η οικογένεια του μοντέλου.
Μέσω του νομικού τους συμβούλου Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος, όπως διευκρινίζει, προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, οι γονείς της Ειρήνης Μελισσαροπούλου ανακοινώνουν τον αριθμό λογαριασμού της μητέρας προκειμένου εκεί να καταθέτουν χρήματα όσοι το επιθυμούν καθώς οι ίδιοι, αστυνομικός και νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, αδυνατούν να καλύψουν τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ που απαιτούνται για την υπεράσπισή της από δικηγόρους στο Χονγκ Κονγκ.
Η ανακοίνωση του κ. Κεχαγιόγλου έχει ως εξής: «Με την ιδιότητά μου ως νομικού συμβούλου των γονέων της 19χρονης προσωρινά κρατούμενης στην πόλη του Χονγκ Κονγκ, για παράβαση του ν. περί Ναρκωτικών, Ειρήνης Μελισσαροπούλου, εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων.
Επισημαίνω για μία ακόμη φορά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η ανάληψη της υπεράσπισης της Ειρήνης από μέρους μου είναι απολύτως αφιλοκερδής. Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολλαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν.
Ενόψει όλων των ανωτέρω, η οικογένειά της δι’ εμού και μετά από σχετική παράκληση εκατοντάδων επωνύμων και ανωνύμων πολιτών, ανακοινώνει τον αριθμό λογαριασμού που διατηρεί η μητέρα της Ειρήνης, Αικατερίνη Κουκούλα στη Eurobank, και ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι θελήσουν να συμβάλουν στη συγκέντρωση του ποσού που θα χρησιμοποιηθεί για να έχει η Ειρήνη μία ευπρόσωπη υπεράσπιση.
Τράπεζα : EUROBANK
Ον/μο : ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, του ΧΡΗΣΤΟΥ
IBAN : GR 280 260 725 0000 150 101 362 739»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η υπόθεση είχε αρχικά τεθεί στο αρχείο κατά αγνώστων δραστών
Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου πριν από περίπου έναν χρόνο
Aπό αέρος συνέδραμαν ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη
Aπό αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη
Χειροπέδες σε 21χρονη που άναψε φωτιά σε τέσσερα διαφορετικά σημεία
Στο σημείο ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Επί ποδός δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
«Είχαμε χάσει τις ελπίδες μας» είπε ο κ. Κονταξής
Το συγκεκριμένο email κατονόμαζε ως υπαίτιους της εμπρηστικής επίθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η βαλλιστική θα δώσει απαντήσεις», λέει η Δημογλίδου
H ανακοίνωση της εταιρείας
Του είχε ασκηθεί δίωξη για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Βήμα βήμα πώς θα κάνετε αίτηση, πότε λήγει η προθεσμία
Καλύπτονται 27 τμήματα και 165 προπτυχιακά μαθήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.