Ελλαδα

Οικογενειακή επιχείρηση - Συνταξιούχος αστυνομικός και ο γιος του διακινούσαν ναρκωτικά

Οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων κατάσχεσαν 5 δέματα με χασίς, τρία βάζα με ακατέργαστη κάνναβη και οπλισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
drugs_ioannina.jpg
ΕΛ.ΑΣ.

Πληροφορίες που είχαν εδώ και καιρό οι αστυνομικοί Ιωαννίνων για οικογενειακή υπόθεση αποθήκευσης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οδήγησαν στη σύλληψη μιας οικογενειακής επιχείρησης διακίνησης ναρκωτικών με δράστες έναν 61χρονο συνταξιούχο αστυνομικό και τον 35χρονο γιο του.

Η ιστοσελίδα epirus-tv αναφέρει ότι οι δράστες εντοπίστηκαν στην Καστρίτσα των  Ιωαννίνων όπου και συνελήφθησαν. Σε έρευνες  των αστυνομικών που έγιναν σε αποθήκη που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών,  σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καθώς και στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πέντε δέματα με χασίς συνολικού βάρους 8 κιλών και 550 γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν στην αποθήκη, ένα πολεμικό τυφέκιο «Kalasnikov» με ξιφολόγχη και γεμιστήρα με έντεκα φυσίγγια, που βρέθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 61χρονου δράστη.
 

Τρία βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 189,6 γραμμαρίων, ένα πολεμικό φυσίγγιο, δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 0,4 γραμμαρίων, πλήθος νάιλον συσκευασιών και επτά κινητά τηλέφωνα. Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ