- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών
Η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση
Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών ξεκινά, έπειτα από εντολή που έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος.
Ο κ. Ζαγοραίος παρήγγειλε σε εισαγγελικό λειτουργό τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, κατά την έναρξη της διαδικασίας πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, μεταξύ αστυνομικών και μελών οργανώσεων. Η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση, καθώς ο εισαγγελέας θα αναζητήσει ενδεχόμενες παράνομες πράξεις και των αστυνομικών, αλλά και των διαμαρτυρόμενων για τους πλειστηριασμούς.
Υπό εισαγγελική διερεύνηση τίθενται, επίσης, όσα ισχυρίζεται στην αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Στην αναφορά της ΛΑΕ, που στρέφεται κατά των αρμόδιων υπουργών και των επικεφαλής της αστυνομίας, επισημαίνεται ότι λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών και βίας από τους αστυνομικούς τέθηκε σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν το τελευταίο αντίο στον πρώην υπουργό
Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων για υποψήφιους ΕΠΑΛ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.