Ελλαδα

Στη δημοσιότητα τα μηνύματα της 19χρονης που μετέφερε κοκαΐνη

«Μου έχουν δώσει ένα φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρες που πέρασα...»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη δημοσιότητα τα μηνύματα της 19χρονης που μετέφερε κοκαΐνη

«Θα πάω Αθήνα σε 4 μέρες και μετά Βραζιλία. Τουρ... Ναι, μόνη μου θα πάω στην Αθήνα. Με το αεροπλάνο», γράφει σε φίλη της στη Λέσβο μέσω μηνύματος στο Facebook η 19χρονη Ειρήνη, η οποία πλέον κρατείται σε φυλακές του Χονγκ Κονγκ διότι μετέφερε στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Είναι 13 Σεπτεμβρίου και, όπως έχει πληροφορήσει τη φίλη της, την ώρα που της γράφει βρίσκεται στο Ντουμπάι. «Μου έχουν δώσει ένα φάκελο από την Αθήνα για να βάλουν βίζες από τις χώρες που πέρασα. Για ένα γραφείο είναι», εξηγεί στη φίλη της που τη ρωτάει τι «δουλίτσες» ακριβώς κάνει στις χώρες που επισκέπτεται.

Στις 6 Οκτωβρίου οι δύο φίλες ανταλλάσσουν νέα μηνύματα. «Στις 4.15 τα ξημερώματα ταξιδεύω και πάω Αίγυπτο. Μετά από Αίγυπτο, Κύπρο. Κάθομαι 3 μέρες και μετά Αθήνα», της γράφει.

Η φίλη της, η οποία προφανώς έχει απορίες για το τι ακριβώς κάνει σε αυτά τα ταξίδια, την ξαναρωτά: «Και τι πας να κάνεις ακριβώς;». Η Ειρήνη της γράφει: «Σου είχα πει. Να βάλουν σφραγίδες και βίζες σε κάτι έγγραφα και τα γυρνάω στην Αθήνα».

Αυτά είναι κάποια από τα μηνύματα που ανταλλάσσουν στο Facebook οι δύο κοπέλες, στα οποία η 19χρονη περιγράφει ουσιαστικά το πρόγραμμα των συνεχών ταξιδιών της μέσα σε λιγότερο από 15 ημέρες. 

messenger1_1.jpg

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Σάκη Κεχαγιόγλου, η Ειρήνη είχε φύγει από την Λέσβο από όπου κατάγεται και διέμενε με την οικογένεια της για να πάει για σπουδές στην Καλαμάτα. Στους φίλους της, φέρεται να έλεγε ότι θα πάει στην Καλαμάτα για να σπουδάσει μόντελινγκ. Όμως, οι γονείς της ήξεραν ότι θα γραφτεί σε κάποιο ΙΕΚ της πόλης. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ