- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής 26-11-2017 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς άνεμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Την Κυριακή 26-11-17
Τις βραδινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά. Τη νύχτα πιθανόν η Δυτική Μακεδονία, η δυτική Πελοπόννησος (κυρίως η βορειοδυτική) και τα Δωδεκάνησα.
Τη Δευτέρα 27-11-17
Τις πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά και πιθανόν η δυτική Μακεδονία.
Μέχρι το απόγευμα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Πελοπόννησος και πιθανόν πρόσκαιρα η ανατολική στερεά, οι Σποράδες και η Εύβοια.
Μέχρι το βραδύ η ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη και μέχρι τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Επίσης, χιόνια θα πέσουν αρχικά στα ορεινά-ημιορεινά της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας (πάνω από τα 600 μετρά) και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παγκόσμια επιτυχία της «Οδύσσειας» και τα αργά αντανακλαστικά δημόσιων και ιδιωτικών φορέων απέναντι σε μια μεγάλη ευκαιρία διεθνούς προβολής της Ελλάδας.
Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και πτώση της θερμοκρασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Το χρονικό της υπόθεσης
Πώς πυροσβέστες και εθελοντές απέτρεψαν τα χειρότερα
Περιπέτεια για 57χρονο τουρίστα στη Χαλκιδική
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
«Η μνήμη δεν είναι μόνο πράξη τιμής, αλλά και διαρκής υπενθύμιση της αξίας κάθε ζωής που δεν μπορεί να υπονομεύεται» σημειώνει ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών
Σήμερα τα εγκαίνια παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο χωρίς να απειλήσει κατοικημένες περιοχές
Σημαντική διεθνής διάκριση για το ελληνικό νησί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.