- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τρία σκυλιά κατασπάραξαν ηλικιωμένη στο κέντρο της Ξάνθης, με τη γυναίκα να δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική και τον ιδιοκτήτη των σκυλιών να οδηγείται στον εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του παζαριού της Ξάνθης το απόγευμα της Πέμπτης. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους η γυναίκα βρέθηκε κοντά στην αυλόπορτα επιχείρησης εντός της οποίας ήταν τα 3 σκυλιά, η πόρτα ήταν ανοικτή και τα σκυλιά επιτέθηκαν στην γυναίκα.
Μάταια ο ιδιοκτήτης των σκυλιών προσπαθούσε να την σώσει. Χρειάστηκε να έρθει η αστυνομία για να τραβήξει μακριά την άτυχη γυναίκα. Τα τραύματα είναι σε όλο της το σώμα και τα σκυλιά κυριολεκτικά την κατασπάραξαν δαγκώνοντάς την παντού.
Η ηλικιωμένη, περίπου 60-70 ετών, είναι διασωληνωμένη από το βράδυ της Πέμπτης στην εντατική του Νοσοκομείου της Ξάνθης, ενώ ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης των σκυλιών οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς και πού κάνετε αίτηση
Κλιμάκιο έχει μεταβεί στην περιοχή της πυρκαγιάς για την διερεύνηση των αιτίων της
Η σπείρα χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» ένα καφέ γνωστής αλυσίδας
Κατά τη διάρκεια ορκωμοσίας για την προαγωγή του
Ανάστατοι κάτοικοι βγήκαν έντρομοι στα μπαλκόνια
Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας
Ποιες είναι οι τιμές στην αγορά
Στο σημείο επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 11 οχήματα και τρεις ομάδες πεζοπόρων
Εντοπίστηκε μέσα σε κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Τρεις νεκρές αρκούδες σε 2 ημέρες - Τι καταγγέλει η περιβαλλοντική οργάνωση
Η μακροπρόθεσμη πρόγνωση για τη μέση θερμοκρασία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.