Ελλαδα

Νέος συναγερμός στη Μάνδρα

Συσσωρεύτηκαν νερά στο Όρος Πατέρα - Φόβοι για νέους χειμάρρους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΡΩΝ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
EUROKINISSI//ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Νέος συναγερμός σήμανε στις 11 το πρωί στη Μάνδρα Αττικής. Σύμφωνα με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha, την περιοχή πλήττει και πάλι ισχυρή καταιγίδα, με αποτέλεσμα να έχει σημειωθεί συσσώρευση νερού στο Όρος Πατέρα, από όπου κατέβηκαν οι τόνοι νερού των προηγούμενων ημερών κι έπνιξαν στη λάσπη Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μαγούλα.

Έτσι, ο δήμος υπό τον  φόβο νέων χειμάρρων έχει συστήσει στους κατοίκους να λάβουν μέτρα για να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα, αλλά και για να προστατέψουν ό,τι έχει μείνει από τις περιουσίες τους που εδώ και πέντε ημέρες βουλιάζουν μες στη λάσπη. Επίσης, έχει δοθεί εντολή να εκκενωθεί οικισμός, όπως επίσης και να απομακρυνθούν οι εργάτες και τα μηχανήματα που δουλεύουν κοντά στα ρέματα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχει κλείσει η οδός Κοροπούλη. Πρόκειται για τον δρόμο από τον οποίο ανασύρθηκε η πρώτη νεκρή από τις καταστροφικές πλημμύρες της περασμένης Τετάρτης. 

Επιπλέον, προβλήματα αντιμετωπίζει και η υπόλοιπη Αττική. Η Τροχαία, λόγω συσσώρευσης υδάτων, έχει διακοψει από τις 11.00 την κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Χαμοστέρνας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ