Ελλαδα

Βίκυ Σταμάτη: «Είναι όλοι τους πουλημένοι - Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου» (video)

Παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
380344-784474.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

 Η Βίκυ Σταμάτη έδωσε συνέντευξη στο Epsilon και μίλησε για την καταδίκη της από το Εφετείο, αλλά και τη σχέση τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Η Σταμάτη μίλησε για μια σκληρή καταδικαστική απόφαση σε βάρος της «με πολλά ανώμαλα νομικά επιχειρήματα». Ρωτήθηκε και για το διαζύγιο με τον Άκη Τσοχατζόπουλο και υποστήριξε πως «δεν έχει κατατεθεί αίτηση διαζυγίου, Το δελτίο Τύπου μιλά για λύση γάμου». και εξήγησε πως δεν έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου αποκαλώντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο «σύζυγό της». 

Σχετικά με το σηκωμένο μεσαίο δάχτυλο προς τους δημοσιογράφους η Βίκυ Σταμάτη είπε αρχικά πως δεν θυμόταν το περιστατικό. Στη συνέχεια τόνισε πως δεν εννοούσε αυτή τη χειρονομία. «Και δεν νομίζω να με έχετε συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης για την υπόθεση με τις μίζες από τα εξοπλιστικά, επισήμανε: «Υπάρχουν χαμένοι και κερδισμένοι. Σε αυτήν την υπόθεση οι αθώοι βαφτίστηκαν ένοχοι και οι εγκληματίες αθώοι. Στο πρωτόδικο δικαστήριο, ο πρόεδρος κ. Καψάλης είπε ότι όποιος ασχολείται με τον Ζήγρα μολύνεται. Ο μολυσμένος εγκληματίας κυκλοφορεί ελεύθερος… Έγινε μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά του συστήματος. Είναι όλοι τους πουλημένοι. Ισοπέδωσαν την οικογένεια μου…».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ