- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πρόεδρος ειδικών φρουρών: «Θα θρηνήσουμε θύματα»
Σε αναμμένα κάρβουνα μετά την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
«Θα βλέπαμε όλους τους γνωστούς σε κάποιο νοσοκομείο να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα πάνω από το φορείο που θα ήταν ο συνάδελφος» ανέφερε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης, ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών.
Στον απόηχο της επίθεσης με καλάσνικοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη, ο Στράτος Μαυροειδάκος πρόσθεσε: «Κανείς δεν μας ακούει, θα θρηνήσουμε θύματα».
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ανοχή από την πολιτική ηγεσία, απάντησε: «Αυτό είναι πασιφανές, Αν δείτε τον χάρτη που είχαμε βγάλει εμείς, το 2015, σε ανακοίνωση που λέγαμε για το “Εξαρχιστάν”, στα “σύνορα” του “Εξαρχιστάν”, εδώ από κάτω, βγήκε ένα τώρα και πυροβόλησε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 28η Οκτωβρίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Γεμάτο νοσταλγία το σημερινό σκίτσο
Δείτε τους πίνακες με όλους τους δρόμους που επηρεάζονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.